2 Ocak 2010 Cumartesi

Recep İvedik 4 Fragman

Recep İvedik 4'ün fragmanı yakında. Recep İvedik 3'ten sonra olacak...Recep İvedik 4' e de yoğun bir ilgi olacağı şimdiden belli gibi.


Recep İvedik 4 fragmanı yakında. İzleyicisinin merakla beklediği Recep İvedik 3 Şubat ayında gösterime giriyor.



Recep İvedik filmlerinin diğer 2 serisi ile müthiş izlenme rekorları kıran başarılı oyuncu Şahan Gökbakar Recep İvedik 4 filmi ile de yeni rekorları imza atacak gibi gözüküyor.

Recep İvedik 4'te ise Recep İvedik'i yine bir çok macera bekliyor. Recep İvedik 4 'te bir üniversite öğrencisi olan Recep, çevresindekiler ve hocaları ile girdiği diyaloglarla yine çok fazla güldüreceğe benziyor. Üniversite de bir anda herkesin gönlünü kazanacak olan ve üniversite de en çok sevilen kişi olacak olan Recep İvedik, bu uğurda bir çok olaylar da yaşayacak...

Recep İvedik 1'de bir otelde herkesin gönlünü kazanan Recep, Recep İvedik 2'de de babannesinin isteği üzerine iş hayatına atılmıştı ve bir anda iş dünyasının en çok saygı gören kişilerinden biri olmuştu.

Recep İvedik 4'te, Recep İvedik'e tam olarak 46 farklı karakter eşlik edecek. Şahan Gökbakar'ın başrolde olduğu Recep İvedik 4'ün de yönetmenliğini Togan Gökbakar yapacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder